2009 m. balandžio 3 d., penktadienis

LOVE IN SLOW MOTION 04/10 @ CAC CAFE

Šį penktadieni nuo 22 val. ŠMC kavinėje jau trečiasis pavasarinis Love In Slow Motion. Lėtam pasišokimui Jus tradiciškai kviečia vakarėlio šeimininkai Martin Virgin, St. Stereo ir Rut Rut. 

Trumpa ištrauka iš pokalbio su Martin Virgin ir St. Stereo: 

"Pavadinimas „Love In Slow Motion“ sostinės vakarėlių kalendoriuose atsirado visai neseniai. Bet jis viliojantis ir įdomus, todėl iškart krito man į akį. Priartėjus dar vieniems naujojo, kol kas ŠMC kavinei ištikimo, ciklo šokiams, šio bei to paklausiau ir jo organizatorių – Druskininkų disco mokyklos auklėtinių Martin Virgin bei St. Stereo. Arba Martyno ir Liudo. 

Ar dviese esate todėl, kad žemiečiai, ar dėl kitų priežasčių? 

St. S.: Abu vakarėliuose pasigesdavome lėtesnių ritmų, gilesnės muzikos. Kartais tekdavo užsimerkti ir greitinti pasiruoštą kūrinį kelis kartus, taip jis netekdavo subtilomo. Taigi nusprendėm imti rengti diskotekas, kuriose šių trūkumų neliktų. 

Ką signalizuoja vakarėlių ciklo pavadinimas? 

St. S.: Muzikos jausmingumą, gilu vibe'ą, kitokį vakarėlio ritmą. 

M.V.: „Love In Slow Motion“ reiškia, kad muzika, kaip ir meile, reikia mėgautis lėtai ir niekur neskubant. Pavadinimas atspindi vakarėlių dvasią - lėtas ritmas ir gilios, bet neliūdnos ir dėl to šokiams puikiai tinkančios melodijos. 

Gal „Love In Slow Motion“ - daugiau nei vakarėliai? 

St. S.: Būtent - tai ir mūsų bendrai rašomo blogo pavadinimas. Tinkle apžvelgiame senus ir naujus disco perlus, pristatome kolegų miksus, kalbiname prodiuserius bei didžėjus. Viskas apie disco – 
http://love-in-slow-motion.blogspot.com. 

Kas į jūsų vakarėlius ateina? 

St. S.: Vakarėliuose sulaukiame daug žmonių, baras būna sausakimšas, erdviais šokiais negalime pasigirti, cha cha. Bet labai malonu, kad žmonės supranta, ką mes grojame, šoka pagal lėtus ritmus. Vakarėliai tikrai turi kitokią atmosferą, nei kitos mūsų diskotekos, tuo jie man labai patinka. 

Kodėl ŠMC kavinė? 

St. S.: ŠMC kavinė – labai romantiška ir jauki vieta. Neįsivaizduoju tokios muzikos dideliame klube. Mums patinka šis baras. Tiesa, manau, „Love In Slow Motion“ turėtų pasisekimą ir kituose sostinės baruose, kur erdvė nelabai didelė, o muzika skamba jaukiai bei gražiai." 

Visą poklabį skaitykite  





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą