2009 m. balandžio 14 d., antradienis

90% OF ME IS YOU






Gwen McCrae dainavimo karjera prasidėjo Pensakolos bažnyčioje Floridoje, ji buvo Gospel choro narė, tačiau laikui bėgant bažnytinę muziką Gwen iškeitė į tuo metu stipriai populiarėjančią klubinę muziką.
Jos karjierą stipriai įtakojo santykiai užmegzti su jos vyru George McCrae http://www.youtube.com/watch?v=So2cvXkbiI0), jis buvo taip pat artistas globojamas įrašų kompanijos T.K. recordings. Jų įtempti santykiai buvo viena iš priežaščių sutrukdžiūsių Gwen pasiekti karjeros aukštumas, taip teigia pati Gwen.
"90% Of Me Is You" kaip ir daugelį kitų Gwen dainų parašė Clarence Reid ir Inez Kitts. Ši daina yra iš 1975 m. išleisto albumo "Rocking Chair". Iš albumo aš išskirčiau "Move Me Baby" , titulinę dainą "Rockin' Chair" ir "90% Of Me Is You" - šios dainos yra vienos iš geriausių Gwen.
Tiesa, ištrauką iš Gwen dainos "All This Love That I'm Giving" (http://www.youtube.com/watch?v=NOI0BZIecVw) yra panaudojęs dj'ejus/ prodiuseris Cassius - Feeling For You ( http://www.youtube.com/watch?v=DOTXZKLrPzw).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą