2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

10.08 FAST LOVE @ OPIUM


Greita meilė klube „Opium“ kunkuliuos šeštadienį

Kas turėtų atstitikti, kad lėto gyvenimo būdo, tiksliau, lėtos meilės išpažinėjas virstų tuo, kuris prašo: „Greičiau, greičiau!“. Pasirodo, nieko tokio. Duetas „Love In Slow Motion“ tiesiog lengvai pavargo ir jėgas atgauti nori kiek skubriau. Jie į naujo ciklo „Fast Love“ klube „Opium“ atidarymą kviečia šeštadienį, spalio 2-ąją.

„Net ir elegantiškiausi didžėjai kartais pavargsta“, -
erotiškai šypsosi Martin Virgin ir St. Stereo. Diskotekinį humorą duetas, savo ryšį amžiams sutvirtinęs projektu „Love In Slow Motion“, aiškina ir žemiškiau – pasirodo, atėjus rudeniui norisi lįsti rūsin ir ten groti greičiau. Ir ne tik tam, kad sušiltum...

Abu didžėjai, šeštadienį šeimininkausiantys „Opium“ rūsyje, tvirtina, kad savo kolekcijose turi pakankamai daug kompozicijų, niekaip netelpančių į „lėtos meilės“ rėmus. Taigi ritmas bus greitesnis, skambesys – griežtesnis, netrūks įžūlių judesių ir veržlių žvilgsnių. Įsipareigojimų tikrai nebus.

Spalio 2-ąją Islandijos gatvėje besislepiantį rūsį nutvieks ir specialiai gašlios vaizdo projekcijos. Įeinančius į „Fast Love“ pirmajame kavinės „Briusly“ aukšte pasitiks artimas (kiek – neišduodama) „Love In Slow Motion“ komandos draugas LeMings.

Martin Virgin & St. Stereo (Love In Slow Motion)

LeMings (South Express)

N-21, Face Control
Entrance - 10Lt, Free>12AM

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą