2009 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Love In Slow Motion 08/08


08/08, 22val. @ Vasaros Terasa

Love In Slow Motion

Live: Mario Basanov
DJs: Martin Virgin & St. Stereo

Šį šeštadienį, Rugpjūčio 8 dieną, nuo 22 val. trečiasis Love In Slow Motion vasaros ciklo renginys, įvykstantis Mokytojų Namų Kiemelyje (Vasaros terasoje).
Plokšteles lėtu ritmu suks ir romantišką disco muziką dalins vakarėlio šeimininkai: St. Stereo ir Martin Virgin, o taip pat ir labai ypatingas svečias – MARIO BASANOV.

Mario Basanov tapo dar viena disco bacilos auka. Liga pasinaudodama Mario, kaip genialaus muzikos prodiuserio talentu ir sugebėjimais mūsų ausims padovanojo tikrą šventę:
jau visai greitai pirmoji Mario plokštelė „Do You Remember“ bus išleista ant vienos iš solidžiausių šiuolaikinės disco muzikos leidybinių kompanijų „Future Classic“, joje taip pat bus ir lietuvaičių New Found Land ir Downtown Party Network remix‘ai. Dar šiek tiek vėliau bus išleista ir antroji Mario Basanov plokštėlė “Caribbean Girl” su New Found Land ir užsienio atlikėjų remixais.

„Disco muzikai esu neabejingas nuo mažų dienų, tai įtakojo namuose tėvo sukamos plokštelės, tačiau ta banga sugrįžo visai neseniai, dėl to iš dalies yra kalti New Found Land, bei Downtown Party Network, jie atnešė šią bacilą į studiją. Prieš tai buvau gerokai įnikęs į Broken Beat ir Deep House stilių muziką“ – pasakoja Mario.

Jau šį šeštadienį, nuo 22 val. Vasaros terasoje švęsime mūsų disconautų pergalingus žygius: Mario Basanov LIVE (Future Classic), Martin Virgin (Add2Bascet Records) ir St. Stereo (Love In Slow Motion).

Trumpa ištrauka iš naujosios Mario Basanov kūrybos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą